ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός ιδανικός για... παραλία το Σάββατο 30 Ιουλίου

Καιρός ιδανικός για... παραλία το Σάββατο 30 Ιουλίου
Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Ιδανικός για... παραλία, ξαπλώστρες, διάβασμα και καφεδάκι κάτω από τον ήλιο θα είναι ο καιρός το Σαββάτο, 29 Ιουλίου 2016.

Συγκεκριμένα ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα.

Στην Αττική οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στις ανατολικές ακτές έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 20 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 34, στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 34 και στην Κρήτη από 23 έως 30.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο, σύμφωνα με το meteo.gr θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ