Απέπλευσε το «Νήσος Πάρος»
Απέπλευσε στις 1:25 τα ξημερώματα της Τρίτης, από το λιμάνι της Πάρου, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Νήσος Ρόδος", αφού πρώτα αποκαταστάθηκε η βλάβη στη μηχανή του.
Το πλοίο, που είχε αποπλεύσει στις 3:00 το μεσημέρι από το λιμάνι του Πειραιά με 2.014 επιβάτες, 372 ΙΧ οχήματα και 91 δίκυκλα, παρουσίασε μηχανική βλάβη σε μία από τις κύριες μηχανές του, με αποτέλεσμα να πλέει με μειωμένη ταχύτητα, και αντί για τον προγραμματισμένο κατάπλου του στην Πάρο στις 7:30 το απόγευμα να φθάσει στις 11:00 το βράδυ.
Αφού έγινε αποκατάσταση της βλάβης και επιθεωρήθηκε από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, το πλοίο αναχώρησε κανονικά στις 1:25 το πρωί για τον προορισμό του.
Στο λιμάνι της Πάρου αποβιβάστηκαν 867 επιβάτες, 97 ΙΧ οχήματα, 32 δίκυκλα και 2 φορτηγά.
Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, το "Νήσος Ρόδος" θα εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του μέχρι το Βαθύ και θα επιστρέψει στον Πειραιά.
Τη συνέχιση του δρομολογίου από Μυτιλήνη για Λήμνο και Καβάλα αναμένεται να εκτελέσει αύριο Τετάρτη 02/08 το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Αριάδνη".
Μαϊάμι: Πέντε νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους της Amazon-Βίντεο με τη στιγμή του δυστυχήματος
07:59
Τανάγρα: Συνεχίζονται οι έρευνες για το Phantom – Η απώλεια ύψους πριν από τη συντριβή
07:56
Στις 12:00 η εξειδίκευση των μέτρων από τον Πιερρακάκη: Πώς θα μοιραστούν τα 2,2 δισ. μήνα - μήνα
07:44
Γερμανία: «Σάρωσε» με 43,8% το AfD στη Σαξονία - Άνχαλτ αλλά χωρίς αυτοδυναμία - Η επόμενη μέρα
07:33