Έγκλημα στον Αγ. Παντελεήμονα: Τον σκότωσαν για τα τσιγάρα
Για μια σακούλα τσιγάρα σκότωσαν οι άγνωστοι δράστες τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη ψιλικών στον Άγιο Παντελεήμονα.
Από την μέχρι τώρα έρευνα δεν προέκυψε να πήραν χρήματα από το κατάστημα αλλά ούτε και από τις τσέπες του δολοφονημένου.
Η ταμειακή μηχανή δεν ήταν παραβιασμένη ούτε καν είχε ίχνη που να δείχνουν ότι οι δράστες προσπάθησαν να την ανοίξουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Αντιθέτως λείπουν οι κούτες με τα τσιγάρα από τα ράφια του ψιλικατζίδικου, ενώ η κάμερα ασφαλείας δείχνει τους τρεις δράστες να φεύγουν από το κατάστημα με μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών η οποία περιείχε τα τσιγάρα.
Οι δολοφόνοι ανέβασαν στο πατάρι το θύμα τους και αφού το ξυλοκόπησαν άγρια του έδεσαν χέρια και πόδια, ενώ οι Αρχές υποψιάζονται ότι τον βασάνισαν μέχρι θανάτου καθώς βρέθηκαν και μαχαιριές στα χέρια που δείχνει ότι ο νεκρός ιδιοκτήτης από το Μπανγκλαντές μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων του.
"Το ότι σκότωσαν έναν άνθρωπο για μόλις μια σακούλα τσιγάρα, δείχνει ποσό μικρή αξία έχει για αυτούς η έννοια της ζωής. Γνώριζαν όταν έφευγαν από το ψιλικατζίδικο ότι άφηναν πίσω τους έναν νεκρό. Είναι επικίνδυνοι με ζωώδη ένστικτα ..." λέει στο CNN Greece ένας εκ των αστυνομικών που πήγε στο σημείο της δολοφονίας.
Πάντως οι Αρχές εκτιμούν ότι θα βρεθούν οι δράστες και δεν αποκλείουν να είχαν πάει ξανά στο κατάστημα του θύματος και να του είχαν ζητήσει χρήματα.
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες όταν ένας συγγενείς του θύματος μπήκε στο κατάστημα και τον αναζητούσε καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το προηγούμενο βράδυ.
SPONSORED
Στολίσκος για την Γάζα: Μέσω Κωνσταντινούπολης επιστρέφουν οι Έλλήνες που απελάθηκαν από το Ισραήλ
17:29
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 5 Ιουνίου η απολογία μη πολιτικών προσώπων - Αύριο οι 11 βουλευτές
17:23
Άλμα άνω του 2% στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Εκρηκτική άνοδος 7,03% για τη ΔΕΗ
17:22
Ζαχαράκη: Αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών με την προσθήκη 10.000 νέων κλινών
17:18