Πυρκαγιά στη Χίο - Σε κρίσιμη κατάσταση ηλικιωμένη με εγκαύματα (vid - aud)
Πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα στη Χίο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δύο ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν εκ των οποίων μια γυναίκα 64 ετών σοβαρά. Πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα υπέστη εγκαύματα στην προσπάθειά της να εγκαταλείψει πεζή το χωριό Σιδηρούντα.
Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η τοπική εφημερίδα "Πολίτης" οι φλόγες κύκλωσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας το χωριό Σιδηρούντα και οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν με δικά τους μέσα την τελευταία στιγμή.
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "Πολίτης", Παντελής Φύκαρης, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο χωριό Σιδηρούντα, μίλησε στο CNN Greece και περιέγραψε τις δραματικές ώρες που έζησε μαζί με τους κατοίκους.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και επί τόπου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρίσκονται 28 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 9 άτομα πεζοπόρο.
Από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη. Το μέτωπο της πυρκαγιάς ξεκίνησε μεταξύ των περιοχών Σιδηρούντα, Μάναγρο και Κατάβαση (βορειοδυτική Χίος) και σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική κατευθύνεται προς την περιοχή Μετόχι.
Τραγωδία χωρίς τέλος στη Βενεζουέλα: Στους 1.450 οι νεκροί - Αγωνία για τους εγκλωβισμένους
21:18
Diamond League: Τρίτη θέση για τον Εμμανουήλ Καραλή στα 5,83 μ. στο Παρίσι
21:12
Συνελήφθη 65χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου παιδιού στη Λαμία
21:00
Νεκρή φώκια εντοπίστηκε ανοιχτά από το Ακρογιάλι Μεσσηνίας
20:48