ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 40χρονου που ασελγούσε εις βάρος ανήλικου κοριτσιού

Σύλληψη 40χρονου που ασελγούσε εις βάρος ανήλικου κοριτσιού
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Με απίστευτο θράσος, μέρα μεσημέρι και σε ένα απο τα πιο πολυσύχναστα σημεία κεντρικής περιοχής της Αθήνας, ένας 40χρονος δεν δίστασε να ασελγήσει εις βάρος ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις 11 ετών.

Κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελισσόταν η υπόθεση αν ενας διερχόμενος πολίτης δεν αντιλαμβανόταν ότι κατι ύποπτο συμβαίνει ανάμεσα στον άνδρα και το παιδί και δεν ειδοποιούσε την αστυνομία.

Συμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο 40χρονος προσποιήθηκε οτι ήταν γυμναστής και πλησίασε το παιδί εκεί όπου έπαιζε. Αφού του πρόσφερε πορτοκαλάδα, άρχισε να του μιλά και εν συνεχεία να ασελγεί εις βάρος του.

Ένας ηλικιωμένος που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από το σημείο υποψιάστηκε από τον τρόπο που μιλούσε ο 40χρονος στο παιδί, ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Κάλεσε αμέσως την αστυνομία και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 40χρονο που υποστήριξε ότι δεν έκανε κάτι περισσότερο από το να μιλά με το παιδί.

Το κορίτσάκι εξετάστηκε από ψυχολόγους της αστυνομίας στους οποίους περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι ειχε προηγηθεί με τον 40χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ