ΕΛΛΑΔΑ

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης οι νέοι καναλάρχες (vid&pics)

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης οι νέοι καναλάρχες (vid&pics)

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των τεσσάρων επιχειρηματιών οι οποίοι εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια μετά τη μαραθώνια δημοπρασία που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, έχουν αυτή την ώρα εκπρόσωποι της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος θα συναντηθεί αρχικά με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών, στη συνέχεια θα ενημερώσει για τα αποτελέσματά της συνάντησης τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος κατόπιν θα έχει εντός της ημέρας συναντήσεις με τις ιδιοκτησίες των προσωρινών υπερθεματιστών.

pap

Στις συναντήσεις αυτές προφανώς θα συζητηθεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και οι επόμενες κινήσεις, όπως ο δεύτερος έλεγχος των πόθεν έσχες των «νικητών» -ο πρώτος έγινε πριν τον διαγωνισμό- και η καταβολή του 1/3 του συνολικού τιμήματος η οποία πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την κατοχύρωση του αποτελέσματος.

adeia

Πηγη: CNN Greece

Έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας στην Καλλιθέα βρίσκονται πλήθος συνεργείων από τηλεοπτικά κανάλια. Ανάμεσα τους και εκείνα του Alpha και του Star που έχουν αναρτήσει σημειώματα διαμαρτυρίας

alfa

Πηγή: CNN Greece

star

Πηγή: CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ