Μήνυση του Alpha κατά Σαββίδη
Ο νομικός εκπρόσωπος του Alpha Παναγιώτης Λαζαράτος υπέβαλε μήνυση και αγωγή για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, κατά της εταιρείας "Dimera Investment Limited" συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη
Τα αδικήματα που αναφέρονται στην μήνυση, είναι: το κακούργημα της άπατης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα πλημμελήματα της απατηλής πρόκλησης βλάβης και της επιβουλής της δημόσιας τάξης.
Σύμφωνα με τη μήνυση, που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας, ο Ιβάν Σαββίδης: "προσπάθησε σκόπιμα να ανεβάσει το τίμημα εις βάρος των άλλων συμμετεχόντων και μάλιστα έδωσε δυο μηδενικές προσφορές".
Ο κ. Λαζαράτος, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού, έχει ήδη καταθέσει εξώδικο στην εταιρεία του κ. Σαββίδη το οποίο έχει κοινοποιηθεί και στην πενταμελή επιτροπή που διενήργησε τον διαγωνισμό, ζητώντας να αποκλειστεί η Dimera Investments ως πρώτη επιλαχούσα, να καταπέσει η εγγυητική της επιστολή και να ακυρωθεί ο διαγωνισμός, καθώς παραβιάστηκαν θεμελιώδεις αρχές του ελεύθερου ανταγωνισμού.
Ο Νετανιάχου κατηγορεί τη Χεζμπολάχ ότι προσπαθεί να υπονομεύσει την εκεχειρία με τον Λίβανο
18:52
Συρία: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος της σφαγής της Τανταμόν το 2013
18:43
Fed: Έκλεισε η έρευνα για τον Πάουελ και άνοιξε ο δρόμος για την επικύρωση του Γουόρς
18:34
Τα ονόματα των Γιάννη Μπουτάρη και Διονύση Σαββόπουλου θα δοθούν σε πάρκα της Θεσσαλονίκης
18:24