ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο: Στη φυλακή 46χρονος για ασέλγεια σε 5χρονο

Ναύπλιο: Στη φυλακή 46χρονος για ασέλγεια σε 5χρονο
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ένας 46χρονος από το Άργος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο άνδρας συνελήφθη την Τετάρτη και ύστερα από απολογία του οδηγήθηκε στις φυλακές του Ναυπλίου. Ως συνεργοί του προφυλακίστηκαν και οι γονείς του παιδιού.

Έπειτα από έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος είχε φωτογραφίες ενός 5χρονου αγοριού στο κινητό του, που όπως διαπιστώθηκε οι γονείς του, Ρουμανικής καταγωγής, του επέτρεπαν να φωτογραφίζει το παιδί τους ανταλλάσοντας το υλικό με τρόφιμα.

Ο 5χρονος, μαζί με τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ναυπλίου, ο οποίος άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου προσήχθησαν την Παρασκευή και απολογήθηκαν.

Μετά την απολογία τους, αποφασίστηκε και η προφυλάκισή τους. Η 30χρονη μητέρα θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο 29χρονος πατέρας των παιδιών και ο 46χρονος δράστης, στις φυλακές Τρίπολης.

Τα τέσσερα ανήλικα αδέλφια που βρίσκονται στο νοσοκομείο Αργολίδας, θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ