ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2016: περιήγηση Τσίπρα στα περίπτερα μετά... μουσικής (vid)

ΔΕΘ 2016: περιήγηση Τσίπρα στα περίπτερα μετά... μουσικής (vid)
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πριν από το γεύμα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονικής Γιάννη Μπουτάρη, ο πρωθυπουργός έκανε περιοδεία στα περίπτερα της 81ης ΔΕΘ.

Μάλιστα η «βόλτα» του στην έκθεση ήταν με τα μουσικής.

Υπό τους ήχους λοιπόν της στρατιωτικής μπάντας του Γ΄Σώματος Στρατού που έπαιξε όχι εμβατήρια αλλά σύγχρονους ρυθμούς, μεταξύ αυτών και Πινκ Φλόιντ ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την περιήγηση του στα περίπτερα.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα φάνηκε να απολαμβάνει αυτή την έκπληξη καθώς για λίγα λεπτά έμεινε κοντά στην μπάντα για να απολαύσει τη μουσική.

2588693

Πηγή: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΣΙΝΑΣ

Το πρώτο περίπτερο που επισκέφτηκε ήταν του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, όπου έκανε δήλωση για την πορεία της ΔΕΘ, για τη συμβολή του Πρακτορείου στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και για την είσοδο της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά.

2588701

Πηγή: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΣΙΝΑΣ

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Περίπτερα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, της ΕΡΤ 3, του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΣΠΑ.

2588648 1

Πηγή: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΣΙΝΑΣ

Στο Περίπτερο της Αττικό Μετρό ο πρόεδρος της Γιάννης Μυλόπουλος έδειξε στον πρωθυπουργό ένα βαγόνι του Μετρό το οποίο έχει τοποθετηθεί και ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε λέγοντας του: " Το πρωί πήγαμε στο έργο του Μετρό, πότε πρόλαβες και το έφερες το βαγόνι;"

2588578

Πηγή: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΣΙΝΑΣ

Η περιοδεία του πρωθυπουργού ολοκληρώθηκε στο Περίπτερο της Ρωσίας όπου έκανε τα εγκαίνια μαζί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσίας.

Την ώρα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα ένα άνδρας πλησίασε τον πρωθυπουργό και άρχισε να του φωνάζει. Οι άνδρες της ασφάλειας του τον απομάκρυναν άμεσα ενώ ο πρωθυπουργός λίγο αργότερα σχολίασε το περιστατικό.

2588754

Πηγή:EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΣΙΝΑΣ

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να επέμβουν ξανά όταν ένας μικροομολογιούχος επιχείρησε να πλησιάσει τον πρωθυπουργό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ