Λουκέτο σε πασίγνωστο μπαρ της Κηφισιάς για αποδείξεις (vid)
Λουκέτο σε πασίγνωστο μπαρ της Κηφισιάς έβαλε το μεσημέρι του Σαββάτου η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ).
Όπως αναφέρει απόφαση η οποία θυροκολλήθηκε έξω από το μπαρ, το λουκέτο θα παραμείνει έως τη Δευτέρα 12/9 και ώρα 17:00.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μπαρ, οι εφοριακοί σφράγισαν το μαγαζί για 30 αποδείξεις που δεν είχε κόψει -όπως λένε οι ίδιοι-, ενώ αντίθετα ο ιδιοκτήτης τονίζει πως το βράδυ της Παρασκευής οπότε και έγινε ο έλεγχος, όπως και κάθε μέρα, το μαγαζί είχε κόψει όλες τις αποδείξεις.

Παρόλα αυτά η ΓΓΔΕ σφράγισε το γνωστό μαγαζί για 48ωρες.
Οι εφοριακοί μαζί με τους αστυνομικούς μπήκαν στο κατάστημα λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα και ειδοποίησαν τον υπεύθυνο και τους εργαζομένους να φύγουν γιατί το μαγαζί θα σφραγιστεί εν ονόματι του νόμου.

Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία των αιτήσεων
03:00
Τέλος στις σφραγίδες για τα ταξίδια εντός Ευρώπης - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
02:00
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής δια ζώσης και διαδικτυακά
01:00
Μέχρι τις 30 Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις Fuel Pass - Τα ποσά της επιδότησης
00:30