ΕΛΛΑΔΑ

Η κατάθεση της γυναίκας του Αλέξανδρου Βέλιου

Η κατάθεση της γυναίκας του Αλέξανδρου Βέλιου

Την δική της εκδοχή για τον θάνατο του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου, έδωσε η σύζυγος του 63χρονου αποθανόντα, μετά και την κλήτευσή της από το Τμήμα Δίωξης κατά Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Η κυρία Νάντια Γερολυμάτου, εμφανώς συντετριμμένη από τον θάνατο του αγαπημένου της, αφού εξέφρασε την προφανή συντριβή της, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες που τελέστηκε η υποβοηθούμενη αυτοκτονία του δημοσιογράφου.

Η ίδια φαίνεται πως δεν βρισκόταν μαζί του την ώρα που άφησε την τελευταία του πνοή και σύμφωνα με τις πληροφορίες ούτε και πρόσεξε την ύπαρξη κάποιας σύριγγας όταν είδε την σορό του Αλέξανδρου Βέλιου.

Η κ. Γερολυμάτου επιφυλάχθηκε στο μέλλον να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ο σύζυγος της αποφάσισε να δώσε τέλος στη ζωή του, βοηθώντας έτσι την έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ηλίας Ζαγοραίος.

«Ας σεβαστούν όλοι τον πόνο μου», ζήτησε η Νάντια Γερολυμάτου.

Η πιθανότητα εκταφής της σορού του δημοσιογράφου παραμένει ακόμη στο τραπέζι, σε περίπτωση που οι αρχές ανακαλύψουν πως ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε βοήθεια στη χορήγηση της μοιραίας ένεσης, με την οποία επήλθε το τέλος του.

Μετά την κατάθεση της κ. Γερολυμάτου, σειρά θα πάρουν γιατροί, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα φίλου του δημοσιογράφου, του υποσχέθηκαν βοήθεια στην χορήγηση της μοιραίας ένεσης, αλλά και δημοσιογράφοι, με τους οποίους ήρθε σε επαφή το τελευταίο διάστημα ο 63χρονος.

Σε περίπτωση που υπάρξει ομολογία ή εντοπιστεί ότι υπήρξε βοήθεια στην «αυτοκτονία» του Αλέξανδρου Βέλιου, η σορός του θα εκταφεί για να γίνουν οι απαραίτητες τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ