ΕΛΛΑΔΑ

Δυνατότητα φιλοξενίας επιπλέον παιδιών σε παιδικούς σταθμούς

Δυνατότητα φιλοξενίας επιπλέον παιδιών σε παιδικούς σταθμούς
EUROKINISSI

Τη δυνατότητα για φιλοξενία επιπλέον παιδιών σε παιδικούς σταθμούς δίνει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Οι επιλαχόντες γονείς οι οποίοι δεν κατάφεραν να λάβουν voucher προκειμένου τα παιδιά τους να φιλοξενηθούν σε παιδικούς σταθμούς, έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν έως και τις 25 Σεπτεμβρίου την πρόθεσή τους να τους χορηγηθεί το εν λόγω κουπόνι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ βεβαίωση του φορέα - δομής παροχής των σχετικών υπηρεσιών περί αποδοχής του τέκνου ή των τέκνων τους, στην περίπτωση που τους χορηγηθεί voucher.

Η αίτηση των υποψηφίων, καθώς και η σχετική βεβαίωση του φορέα - δομής πρέπει να υποβληθούν, σε αρχεία μορφής pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση: voucher@eetaa.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν: Αίτηση - Δήλωση για τη χορήγηση πρόσθετων «Αξιών Τοποθέτησης» (voucher) και Βεβαίωση - Δήλωση του φορέα - δομής για κάθε παιδί, ότι διαθέτει θέση στη συγκεκριμένη δομή και κατηγορία. Η ΕΕΤΑΑ θα χορηγήσει voucher στους ανωτέρω υποψήφιους σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει, έως την εξάντληση του προϋπολογισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ