ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση μικρού Μπεν: Υπάρχουν ευρήματα - Δεν οδηγούν κάπου

Υπόθεση μικρού Μπεν: Υπάρχουν ευρήματα - Δεν οδηγούν κάπου
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA / SOUTH YORKSHIRE POLICE / HANDOUT

Αποφασισμένη να έχει κάποιες πρώτες απαντήσεις για την τύχη του μικρού Μπεν είναι η βρετανική αστυνομία, μετά την έναρξη του νέου κύκλου ερευνών που πραγματοποιεί στην Κω, όπως αναφέρει στο CNN Greece η δημοσιογράφος από το Βήμα της Κω Κατερίνα Φιλοπούλου.

Οι έρευνες συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, τα έως τώρα ευρήματα, όμως, δεν έχουν αξιολογηθεί ως ιδιαίτερα σημαντικά. Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας του Γιορκσάιρ, έχουν βρεθεί κομμάτια υφάσματος τα οποία αξιολογήθηκαν ότι ενδεχομένως να είναι σημαντικά και θα εξεταστούν από ειδικά εργαστήρια της βρετανικής αστυνομίας. Ωστόσο, όλα τα οστά που έχουν βρεθεί, τα οποία είναι δεκάδες, ανήκουν σε ζώα.

Στο νησί βρίσκονται πάρα πολλά βρετανικά τηλεοπτικά και άλλα μέσα ενημέρωσης τα οποία καλύπτουν από κοντά από την πρώτη στιγμή την πορεία των ερευνών.

2016 09 27T111638Z 610204830 S1BEUDRVRQAA RTRMADP 3 GREECE BRITAIN NEEDHAM

ΠΗΓΗ: REUTERS

«Οι Βρετανοί αξιωματούχοι συνέστησαν υπομονή, αφού η πρόοδος των εργασιών είναι πάρα πολύ αργή», σημειώνει η κ. Φιλοπούλου και προσθέτει πως η βρετανική αστυνομία εμφανίζεται περισσότερο αισιόδοξη από τις προηγούμενες φορές που διενήργησαν αντίστοιχες έρευνες.

Ωστόσο, η βρετανική αστυνομία «κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του μάρτυρα και τα στοιχεία του που οδήγησαν σε αυτόν τον νέο κύκλο των ερευνών», τονίζει η κ. Φιλοπούλου.

2016 09 27T111136Z 249152133 S1BEUDRVGAAA RTRMADP 3 GREECE BRITAIN NEEDHAM

ΠΗΓΗ: REUTERS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ