ΕΛΛΑΔΑ

Γενικά καλός ο καιρός, βροχές από το απόγευμα

Γενικά καλός ο καιρός, βροχές από το απόγευμα
ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ - Eurokinissi

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου, όμως αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα στα βορειοδυτικά.

Μακεδονία Θράκη

Ο καιρός στην δυτική Μακεδονία θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι γενικά αίθριος, μετά το μεσημέρι αναμένεται να αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη η ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3-4 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου, στην Ήπειρο 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ