Η κακοκαιρία χτύπησε και τη Δυτική Ελλάδα
Τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία έκαναν την εμφάνισή τους στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας καθώς από το απόγευμα της Παρασκευής η έντονη βροχή έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, από τον έντονο άνεμο αντικείμενα έφυγαν από τη θέση τους και έπεσαν πάνω σε όχημα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Φιλοποίμενος στο κέντρο της Πάτρας. Επίσης, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, έπεσε δέντρο λόγω των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.
Στο μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας πτώση δέντρου σημειώθηκε και στο Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων έξω από την πόλη.
Τόσο ο Δήμος Πατρέων όσο και η Περιφέρεια βρίσκονται σε επιφυλακή.
Οι ισραηλινές εντολές εκκένωσης επηρεάζουν το 14% του Λιβάνου, σύμφωνα με ΜΚΟ
15:00
Πύργος: Νεκρός 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου
14:56
Η άρση των κυρώσεων των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο θα οδηγήσει σε παράταση του πολέμου, λέει το Κίεβο
14:52
Η Κούβα λέει ότι ξεκίνησε συνομιλίες με ΗΠΑ - «Θα απαιτηθούν ακραία μέτρα», λέει ο πρόεδρος της χώρας
14:46