Σφοδρή καταιγίδα έπληξε την Αττική
Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στην Αττική, με πολλούς δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.
Καταιγίδες, αστραπές και κεραυνοί είναι το σκηνικό του καιρού τώρα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής, ενώ λόγω της κακοκαιρίας σε πολλά σημεία της πόλης είναι αυξημένη η κίνηση στους δρόμους.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναπτύχθηκαν από τα νότια προάστια της Αττικής και αμέσως εξαπλώθηκαν σε ολόκληρο τον νομό.
Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως τώρα αρκετές κλήσεις για κοπές δένδρων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, καθώς και για απεγκλωβισμούς πολιτών από ασανσέρ, λόγω πτώσης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε ορισμένα σημεία.
Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία έκαναν την εμφάνισή τους στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας καθώς από το απόγευμα της Παρασκευής η έντονη βροχή δημιούργησε αρκετά προβλήματα.
Το μεσημέρι, η κακοκαιρία «χτύπησε» την Κέρκυρα, όπου χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό ενός οδηγού από το αυτοκίνητό του.
«Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί του ιδιοκτήτη της Βιολάντα» - Η απάντηση συνεργατών του Δ. Παπαστεργίου
18:53
Έφτασε στην Ύδρα ο Μπραντ Πιτ - Πυρετώδεις προετοιμασίες για το «The Riders» (vid)
18:47
ΗΠΑ: Πέντε χώρες έχουν δεσμευτεί να στείλουν στρατεύματα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα
18:38
Υπουργείο Παιδείας: Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για την ίδρυση Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών
18:27