ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία εργαζομένων της ΕΤΙΤΑ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (pics)

Διαμαρτυρία εργαζομένων της ΕΤΙΤΑ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (pics)
CNN GREECE

Αποχωρούν από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης, οι οποίοι νωρίτερα πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας. Οι τεχνικοί συνομίλησαν με τους υπευθύνους των γραφείων του κόμματος, οι οποίοι τούς διαβεβαίωσαν ότι θα διαβιβάσουν τα αιτήματά τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης, οι τεχνικοί υπενθύμισαν την υπόσχεση του υπουργού Επικρατείας, Ν. Παππά, για την πραγματοποίηση τριμερούς συνάντησης μεταξύ σωματείων, καναλαρχών και κυβέρνησης και σημείωσαν πως αντί της συνάντησης, τελικά, ο κ. Παππάς κατέθεσε την τροπολογία, την περασμένη Παρασκευή.

Νωρίτερα οι τεχνικοί, οι οποίοι πραγματοποιούν πεντάωρη στάση εργασίας, κρέμασαν στην ταμπέλα του κτιρίου ένα μεγάλο πανό με το γνωστό σύνθημα «το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».

Παράλληλα, εισέβαλαν στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο και έκαναν παρέμβαση στον αέρα. Η στάση εργασίας πραγματοποιείται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας.

IMG 3241

Ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας όλων εκείνων που απασχολούνται ως τεχνικοί τηλεόρασης, να μην γίνουν απολύσεις προσωπικού και να μην προχωρήσει το κλείσιμο των τηλεοπτικών επιχειρήσεων στις οποίες σήμερα απασχολούνται.

IMG 3239

Οι τεχνικοί ζητούν ακόμη και την εφαρμογή της ισχύουσας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους όρους απασχόλησης και μισθοδοσίας σε όλους τους εργαζόμενους και υπό πρόσληψη τεχνικού τηλεόρασης.

IMG 3240

ΔΗΜΟΦΙΛΗ