ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση έξω από το Ειρηνοδικείο Πατρών - Συμβολαιογράφοι επιχείρησαν να προχωρήσουν σε πλειστηριασμό

Ένταση έξω από το Ειρηνοδικείο Πατρών - Συμβολαιογράφοι επιχείρησαν να προχωρήσουν σε πλειστηριασμό
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης, έξω από το Ειρηνοδικείο Πατρών όταν δύο συμβολαιογράφοι, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, προσπάθησαν να "σπάσουν" την αποχή από τη διενέργεια πλειστηριασμών, που είχε αποφασιστεί από τη Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Έξω από την αίθουσα που γίνονται οι πλειστηριασμοί, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς διαδηλωτές, συλλογικότητες, φορείς και αναρχικοί που εμπόδιζαν την είσοδο. Οι δύο συμβολαιογράφοι αποχώρησαν μετά από λίγη ώρα και αφού αποφασίστηκε η αναβολή των περιπτώσεων.

4 copy

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, σήμερα Τετάρτη επρόκειτο να εκδικαστούν δύο περιπτώσεις με τη μία να είναι ιδιοκτήτη γνωστού εκπαιδευτηρίου, όμως κανείς δεν είχε προσέλθει για να πλειοδοτήσει και έτσι ο πλειστηριασμός θα κηρυσσόταν ως άγονος.

2 0

Αποτέλεσμα είναι να πέφτει η τιμή, όπως τονίζουν μέλη των συλλογικοτήτων που βρέθηκαν στο σημείο και έτσι τα "κοράκια" που αναμένουν να αγοράσουν σε εξευτελιστική τιμή ακίνητα. Έτσι τα χρήματα φτάνουν μόνο στο να πληρωθούν τα οφειλούμενα στο κράτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ