ΕΛΛΑΔΑ

Σε αγώνα μπάσκετ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος...ειδήμων του αθλήματος

Σε αγώνα μπάσκετ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος...ειδήμων του αθλήματος
Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Πάσες, καρφώματα, κοψίματα, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη και οι θεατές μετρούν με αγωνία τα καλάθια που σκοράρουν οι ομάδες.

3
4

Ο ερασιτεχνικός αγώνας καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Παπάγου επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις τόσο στις ομάδες όσο και στο κοινό που παρακολουθούσε.

Στην εξέδρα ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος ο οποίος πήγε αιφνιδιαστικά στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ της ομάδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της αντίστοιχης πολυεθνικής εταιρείας.
Πηγή:Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας έκανε σχόλια για την εξέλιξη του αγώνα και προς έκπληξη των παρευρισκομένων έδειξε ότι γνώριζε την ορολογία της «βίβλου» του μπάσκετ.

Στο ημίχρονο οι παίκτες των δύο ομάδων ανέβηκαν στην εξέδρα για να φωτογραφηθούν με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας και να πάρουν την ευχή του.
Πηγή: Αρχιεπισκοπή Αθηνών


Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αθηνών, ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Η ομάδα μπάσκετ της Αρχιεπισκοπής

Τα μέλη της εκκλησιαστικής ομάδας καλαθοσφαίρισης εργάζονται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στον ελεύθερο χρόνο τους αγωνίζονται στο πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα της. Ο Μακαριώτατος τους συνεχάρη και εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το ζήλο τους και την αγάπη τους προς τον αθλητισμό.

2

Πηγή: Αρχιεπισκοπή Αθηνών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ