ΕΛΛΑΔΑ

Η κ. Ευρυδίκη είναι 100 ετών, παίζει πιάνο και λυγίζει το ελληνικό διαδίκτυο

Η κ. Ευρυδίκη είναι 100 ετών, παίζει πιάνο και λυγίζει το ελληνικό διαδίκτυο

Η κυρία Ευρυδίκη φιλοξενείται στο γηροκομείο Πειραιά και με την μοναδικότητά της κατάφερε να γίνει viral πριν λίγα 24ωρα -όπως θα λέγαμε στην σημερινή διάλεκτο.

Ο λόγος; Η καλοσυνάτη γιαγιά που διανέμει το 100 έτος της ηλικίας της στα νιάτα της ήταν καθηγήτρια πιάνου. Μια τέχνη που δεν ξέχασε ποτέ.

Με αφορμή λοιπόν την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, η κυρία Ευρυδίκη έκατσε στο πιάνο και πρόσφερε την δική της εορταστική νότα στο γηροκομείο και στους παρευρισκομένους. Μια καθηγήτρια μουσικής που βρέθηκε εκεί τράβηξε ένα βίντεο την καλοσυνάτη γιαγιά, το ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook και η διάδοσή του στα social media ήταν εκπληκτική...

Ως σχόλιο η Kaloskami Zanneta έγραψε εκείνη την ημέρα:

Η κυρία Ευρυδίκη ετών 100!!! Την γνώρισα εχθές στο γηροκομείο Πειραιά, όπου κάναμε την εκδήλωση με την χορωδία. Σημασία όμως δεν έχει αυτό... σημασία έχει ότι, αυτή η γυναίκα μου άλλαξε κάθε τρόπο σκέψης !!! Παιδί μου ,σ αυτό τον κόσμο πάντα είμαστε μόνοι μας και ότι κάνουμε, το κάνουμε για εμάς! Γι' αυτό την ψυχή και τα όνειρα σου, μην τα διαπραγματεύεσαι με κανέναν. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΟΤΕ!!!!

Και αφού το βίντεο έγινε viral, η ίδια σημείωσε:

Η γιαγιά Ευρυδίκη , έχει πραγματικά κερδίσει την αγάπη σας! 2.600 χιλιάδες likes και 740 κοινοποιήσεις μέχρι τώρα!!! Πιστεύω ότι αξίζει να της αφιερώσουμε την σημερινή μέρα και να της πούμε ένα μεγάλο ''Ευχαριστώ'', για όσα έκανε τότε για εμάς, αλλά ακόμα και σήμερα!!!! Σ' ευχαριστούμε πολύ γιαγιά Ευρυδίκη, αλλά και όλους εσάς, που η κατάθεση της ψυχή σας, είναι παρόν και δικό μας μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ