ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Μικροένταση έξω από το Εφετείο

Δίκη Χρυσής Αυγής: Μικροένταση έξω από το Εφετείο
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - Eurokinissi

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή των προσφυγικών στην λεωφόρο Αλεξάνδρας μεταξύ Αστυνομικών και αντιεξουσιαστών. Η ένταση έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί όταν ομάδα αντιεξουσιαστών, λίγο πριν τις οκτώ, βρέθηκε στην ταράτσα ενός κτιρίου των προσφυγικών και άρχισε επι της οδού Δέγγλερη να εκτοξεύει πέτρες και μπουκάλια προς τα διερχόμενα και παρκαρισμένα οχήματα προκαλώντας σε πολλά από αυτά σημαντικές υλικές ζημιές.

Το σκηνικό της έντασης συνεχίστηκε όταν εμφανίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής και οι δικηγόροι τους με αποτέλεσμα οι αντιεξουσιαστές να συνεχίσουν να πετούν απροκάλυπτα πέτρες.

Το σκηνικό της έντασης συνεχίστηκε λίγο μετά τις δέκα το πρωί όταν αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν σε κτίριο των προσφυγικών επι της οδού Αριστοτέλους Κούζη και από τον δρόμο και από την ταράτσα εκτόξευσαν πέτρες και καδρόνια προς τις αστυνονομικές δυνάμεις προκαλώντας νέες ζημιές σε δεκάδες παρκαρισμένα οχήματα στον δρόμο.

Ακολούθησε επιχείρηση της αστυνομίας όπου έγιναν δυο προσαγωγές οι οποίες μετατράπηκαν από όσο μάθαμε σε συλλήψεις. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στις οδούς Κερκίνης και Τριχωνιδος όπου και σε αυτούς τους δρόμους είχαμε φθορές σε οχήματα από την ρηψη πετρών.

Αυτή την ώρα oι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί της οδού Τριχωνίδος, έτοιμες για νέα επέμβαση, με τους περίπου 60 αντιεξουσιαστές ταμπουρωμένους σε οίκημα των προσφυγικών.

IMG 3420

IMG 3423
IMG 3427
IMG 3428
IMG 3429

ΔΗΜΟΦΙΛΗ