Πώς θα κινηθούν την Τετάρτη τα Μέσα Μεταφοράς
Συνεχίζουν και αύριο Τετάρτη (16/11) τα προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, λόγω των αυστηρών μέτρων που έχουν ληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ για την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Κλειστός θα είναι στις 9.30 ο σταθμός του μετρό "Ακρόπολη" καθ' υπόδειξη της Αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.
Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο από τις 14:00 έως τις 16:00, ενώ ακινητοποιημένοι θα είναι και οι συρμοί του τραμ από τις 10:00 έως τις 16:00.
Τέλος, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στη Γραμμή 1 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο και εγκατάλειψε το θύμα του
10:41
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δράστες επίθεσης με σιδηρογροθιά - Θύματα πατέρας και οι δύο γιοι του
10:37
ΧΡΗΜΑ
ΕΛΓΑ: Πληρωμές 6,4 εκατ. ευρώ για τις καλλιέργειες που επλήγησαν από τον παγετό του 2025
10:36
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με νέα δημοσιονομική παράλυση – Η συμφωνία κλειδί για την διάρκεια της
10:33
TRAVEL