ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμες ώρες: Περαιτέρω επιδείνωση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου

Κρίσιμες ώρες: Περαιτέρω επιδείνωση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου

Ως ιδιαιτέρως κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται από την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, ο κ. Στεφανόπουλος, εισήχθη στο Νοσοκομείο, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ΄ εισροφήσεως.
Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».

Διαβάστε αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

ERRIKOS 2

Σημειώνεται ότι με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter o πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε περαστικά στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν".
«Περαστικά στον πρόεδρο Κωστή Στεφανόπουλο. Εύχομαι σιδερένιος» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Νωρίτερα και ο Γιώργος Κουμουτσάκος έστειλε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Κωστή Στεφανόπουλο.
«Οι σκέψεις, η αγάπη και η ακλόνητη βαθιά μας εκτίμηση στον άρχοντα πολιτικό, Κωστή Στεφανόπουλο. Περαστικά σας κύριε Πρόεδρε», έγραψε στο Twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ