Πρωτοφανές: κρατούμενη παραβίασε το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι»
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι που φορούσε από την ημέρα που αντικαταστάθηκαν οι όροι κρατήσεις της στις φυλακές, παραβίασε μια 44χρονη που εξέτιε ποινή για οικονομικό σκάνδαλο εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η εταιρία η οποία παρακολουθούσε μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων τις κινήσεις της γυναίκας με το βραχιολάκι, ενημέρωσε αργά χθες βράδυ τις Αρχές ότι η 44χρονη παραβίασε τους όρους για παραμονή κατ οίκον και ότι η τελευταία φορά που δόθηκε σήμα εντοπισμού της ήταν στη διασταύρωση Θεσσαλονίκης και Λαχανά στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Πράγματι, οι Αρχές εντόπισαν πεταμένο στο σημείο το βραχιολάκι και έχουν αρχίσει της αναζητήσεις.
Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται περιστατικό παραβίασης του λεγόμενου " ηλεκτρονικού ιμάντα " ενώ οι υπάλληλοι της υπεύθυνης εταιρίας προσπαθούν να διαπιστώσουν πως έγινε η παραβίαση στο σύστημα κάτι που μέχρι τώρα εθεωρείτο πρακτικά αδύνατον.
Τραμπ για Γροιλανδία: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μας έκανε η Ευρώπη»
17:44
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Ρεκόρ στις τιμές των καυσίμων - Πού έχουν φτάσει βενζίνη και ντίζελ
17:38
Pizza Fan: «Δεσμεύτηκε για μισθούς και συμβάσεις η εταιρεία - Κρίσιμο το επόμενο 10ημερο»
17:33
Η Γροιλανδία ετοιμάζεται να επικυρώσει τη συμφωνία ασφαλείας με τον Τραμπ
17:28