«Μαύρη Παρασκευή» και στην Ελλάδα, με εκπτώσεις και προσφορές στα καταστήματα
Η Black Friday μπορεί να ξεκίνησε πριν από πολλές δεκαετίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται κι έχει περάσει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Αυστρία και άλλες χώρες που έχουν υιοθετήσει τον συγκεκριμένο... θεσμό, ήρθε η σειρά και της Ελλάδας να γιορτάσει τη «Μαύρη Παρασκευή».
Έτσι στις 25 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, πολλά καταστήματα και στην Ελλάδα θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους καταναλωτές που θα θελήσουν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις και τις προσφορές που θα ισχύουν για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Το... έθιμο έκανε την εμφάνισή του πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τους επαγγελματίες του εμπορίου να εκτιμούν ότι φέτος η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη.
Καταβολή 61,1 εκ. ευρώ σε 68.370 δικαιούχους από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 21 Αυγούστου
01:00
ΟΠΕΚΑ: Τέλος του μήνα ο βασικός κύκλος πληρωμών - Ποια επιδόματα αφορά
00:30
Έφθασαν οι πρώτοι κρατούμενοι από τη Σουηδία στην Εσθονία στο πλαίσιο της μεταξύ τους συμφωνίας
23:56
Λέφσκι - ΑΕΚ 0-0: Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση στο Champions League
23:48