ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομία ψάχνει, Κουμουτσάκος τουιτάρει

Αστυνομία ψάχνει, Κουμουτσάκος τουιτάρει
O Γ. Κουμουτσάκος τη στιγμή της επίθεσης εναντίον του Eurokinissi

Αναζητούνται ακόμα οι δράστες της επίθεσης κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου την ώρα που στις 19 Νοεμβρίου ορίστηκε η δικάσιμος του 24χρονου που κατηγορείται για συμμετοχή στην επίθεση.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τις εξελίξεις με μια δηκτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ.

Εντωμεταξύ, αυτεπάγγελτα η Κρατική Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για την επίθεση στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο. Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλ. Ζαγοραίος είχε διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση. Με τον προσδιορισμό δικασιμου για τις 19 Νοεμβρίου, και τους τέσσερις προσδιορισμένους δράστες να παραμένουν ασύλληπτοι, μετά και την παρέλευση του αυτοφώρου, η δικογραφία, διαβιβάστηκε στην Κρατική Ασφάλεια για συσχετισμο των δύο δικογραφιών προκειμένου στο πλαίσιο της προκαταρκτικης, να ληφθούν επιπλέον καταθέσεις.

Από τους πέντε φαινομενικά εμπλεκόμενους, είχε συλληφθεί ο 24χρονος Βασιλης Λουκος, ο οποιος διακρίνεται στα βίντεο, να ενώ τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ο 22χρονος με το καπέλο τζόκεϊ και την αθλητική περιβολή, που είχε γρονθοκοπήσει στο κεφάλι το Γ.Κουμουτσάκο ο άνδρας που κλωτσά το Βουλευτή και η γυναίκα που σκίζει το σακάκι του, καθώς κι ένα ακόμα άτομο, δεν έχουν εντοπισθεί και αναζητούνται.

Με αυτή την εξελιξη, οι Αξιωματικοί της Κρατικής Ασφάλειας, προκειται να αναζητήσουν τους τέσσερις για να λάβουν κατάθεση, και να προσθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία στη δικογραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ