Εκπτώσεις στις διαδικτυακές αγορές
Άνοιξε χθες, 1η Δεκεμβρίου, η αυλαία της εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που διενεργείται για τέταρτη χρονιά φέτος, στα πρότυπα της αμερικανικής Cyber Monday.
Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A. και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.
Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού διαρκεί από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.
Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.
Η αφετηρία της Cyber Monday είναι κοινή με εκείνην της Black Friday, καθώς αμφότερες έχουν αμερικανικές ρίζες, όμως είναι ένα φαινόμενο αρκετά πιο πρόσφατο, μιας και έκανε πρεμιέρα το 2005. Επίσης, η Cyber Monday γίνεται τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Βόλος: Σε μονάδα εγκαυμάτων θα μεταφερθεί ο 39χρονος που προσπάθησε να σώσει μάνα και κόρη
12:42
Νέες αιχμές Τραμπ σε ΝΑΤΟ: Δεν σας χρειαζόμαστε, αλλά μην ξεχάσετε ποτέ αυτή τη στιγμή
12:36
Σούπερ προσφορές* για τα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη Euroleague από το Pamestoixima.gr
12:25
Το Ιράν λέει ότι χτύπησε πυρηνική εγκατάσταση στο Ισραήλ - Νεκρός ο αρχηγός του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης
12:25