ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ (pics)

Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ (pics)
CNN GREECE

Στο στόχαστρο ομάδας αγνώστων βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, που επέβαιναν σε δύο μηχανάκια, βρέθηκαν έξω από το σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ, έσπασαν το αυτοκίνητό του, έγραψαν συνθήματα στην είσοδο του σπιτιού του, ενώ πέταξαν και κόκκινη μπογιά στην πλαϊνή μάντρα.

Τα συνθήματα που έγραψαν οι άγνωστοι στους τοίχους είναι: «Χτυπήστε τον Τατσάνη» και «ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».

IMG 0041

Πηγή: CNN Greece

IMG 0047

Πηγή: CNN Greece

IMG 0050

Πηγή: CNN Greece

«Η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους», δήλωσε λίγο μετά την επίθεση στο σπίτι του ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και πρόσθεσε:

«Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους» σχολίασε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ σχετικά με τα άτομα που έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του «ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».

Καταδικάζει την επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ