Δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ: Νωρίτερα η καταβολή του στους δικαιούχους
Νωρίτερα θα δουν οι άνεργοι δικαιούχοι του ΟΑΕΔ να πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους το δώρο Χριστουγέννων.
Αύριο, Τρίτη, συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ, προκειμένου να εγκρίνει την πρόωρη πληρωμή των επιδομάτων μητρότητας, καθώς και του δώρου Χριστουγέννων για το 2016 στους ανέργους που το δικαιούνται.
Πιθανότερη ημερομηνία κατά την οποία θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων είναι, σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, με τον νόμο να ορίζει ως τελευταία ημέρα καταβολής την 21η Δεκεμβρίου.
Εκτός από τα τακτικά επιδόματα ανεργίας και το δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί και το επίδομα ανεργίας στους πρώην ελεύθερους επαγγελματίες.
Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι τα επιδόματα και το δώρο Χριστουγέννων είχαν δοθεί νωρίτερα στους δικαιούχους ανέργους, προκειμένου να τους διευκολύνουν ενόψει των γιορτών.
Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στην περίπτωση ενός πολέμου
20:10
«Παράθυρο» Τραμπ σε επίθεση στο Ιράν: «Δεν θέλω αλλά μερικές φορές πρέπει»
20:05
Κογκρέσο: Στο στόχαστρο ο Μπιλ Κλίντον για την υπόθεση Έπσταϊν - Πίεση από τους Δημοκρατικούς και στον Τραμπ για κατάθεση
20:03
Πολεμικό Ναυτικό: Συνεχείς εκπαιδεύσεις για την αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας
19:56