ΕΛΛΑΔΑ

«Γυναίκα, η δύναμη της ανάπτυξης»: η Σοφία Οικονομάκου στο CNN Greece

«Γυναίκα, η δύναμη της ανάπτυξης»: η Σοφία Οικονομάκου στο CNN Greece

«Υπάρχουν πολλά εμπόδια στο δρόμο μίας γυναίκας προς την επαγγελματική καταξίωση. Το κυριότερο είναι η ισορροπία της οικογενειακής ζωής και της καριέρας».

Η Σοφία Οικονομάκου, πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και πρόεδρος του Δικτύου Γυναικών του Ευρωεπιμελητηρίου μίλησε στο CNN Greece για τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας στην εργασία με αφορμή την ημερίδα που διοργανώθηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, με θέμα «Γυναίκα, η δύναμη της ανάπτυξης».

«Αυτές που επιμένουν, προχωρούν και θυσιάζουν» προσθέτει και μας αποκαλύπτει πως η ίδια κατάφερε να συνδυάσει την καριέρα με την δημιουργία οικογένειας.

«Γυναίκα, η δύναμη της ανάπτυξης»

Η Διεθνής Ημερίδα διοργανώθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και την Boussias Communications, υπό την αιγίδα της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλόπουλου και της Κεντρικής Ένωσης Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων (Eurochambers) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία Οικονομάκου, είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Επιμελητηρίου Γυναικών καθώς επίσης και Πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.

Στο συνέδριο μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ