ΟΑΣΘ: Κανονικά τα δρομολόγια - πληρώνονται οι εργαζόμενοι
Δεν θα χρειαστεί να σηκώσουν «χειρόφρενο» οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, καθώς ήδη, όπως υποστηρίζουν, πιστώθηκαν τα χρήματα για τον μήνα Οκτώβριο στον λογαριασμό του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.
Τις επόμενες ώρες μάλιστα αναμένεται να πιστωθούν και τα υπόλοιπα, προκειμένου να καταβληθούν τα δεδουλευμένα Οκτωβρίου - Νοεμβρίου.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης:
Ήδη τα χρήματα του Οκτωβρίου έχουν μπει. Μέχρι το μεσημέρι οι μισθοί θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των 2.300 εργαζόμενων.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσό των 9,7 εκατ. ευρώ επρόκειτο να καταβληθεί 14 με 15 Δεκεμβρίου 2016, ωστόσο λόγω προβλήματος στο σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών υπήρξε αυτή η καθυστέρηση.
Ο κ. Στεφανίδης αλλά και παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών διαβεβαίωναν τους εργαζομένους από την περασμένη Πέμπτη ότι η καταβολή των χρημάτων θα γινόταν σήμερα, Τρίτη, στον λογαριασμό του Οργανισμού.
Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ από την πλευρά τους δηλώνουν ικανοποιημένοι.
Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα
08:50
Φοροδιαφυγή, «κενό ΦΠΑ»: Πώς οι ψηφιακοί έλεγχοι το 2025 αποκάλυψαν χαμένα δισεκατομμύρια
08:39
Πώς τα μαθηματικά θα σας βοηθήσουν να τυλίξετε καλύτερα τα χριστουγεννιάτικα δώρα
08:30
Μύθος ή αλήθεια ότι η σούπα βοηθά να συνέλθουμε από γρίπες και κρυολογήματα; Η επιστήμη απαντά
08:20