ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των μελών της συμμορίας των εκβιαστών

Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των μελών της συμμορίας των εκβιαστών

Τους διαλόγους των μελών της συμμορίας των εκβιαστών στην οποία συμμετείχε και ο γιος γνωστού τραγουδιστή φέρνει στο φως αποκλειστικά το CNN Greece.

Όπως αποκαλύπτεται, οι δράστες δεν δίσταζαν να απειλούν στο τηλέφωνο ακόμα και με απαγωγές παιδιών για να πάρουν χρήματα από μεσιτίες, που ούτε καν είχαν μεσολαβήσει.

Ένας από τους κατηγορούμενους αναφέρει σε τηλεφωνική του επικοινωνία με κάποιο θύμα:

"αν δε δώσει τα λεφτά το λαμόγιο ο άντρας σου, θα απαγάγω τη κόρη, θα τη δώσω στους Πακιστανούς και να δω πως θα τη βρείτε μετά. Και τον άντρα σου αν τον βρεις δεν θα τον αναγνωρίζεις. Αν δε πάτε μέχρι αύριο το απόγευμα τα λεφτά στο γραφείο του Π..., μετά θα αρχίσουν τα παρατράγουδα».

Και αν οι απειλές για απαγωγή δεν έπιαναν, τότε άρχιζαν οι απειλές για τις βόμβες.

«Εάν δεν πας τα λεφτά μέχρι αύριο το βράδυ στις 20.00 εκεί που ξέρεις, θα πάρω 20.01 τηλέφωνο και μετά οι συνέπειες. Είδες τι έπαθες. Τώρα θα σου ρίξω βόμβα στο μπαλκόνι, είναι πιο εύκολη η πρόσβαση, ή θα ρίξω σφαίρες στα πόδια του Παντελή».

Το θράσος των μελών της συμμορίας των εκβιαστών ήταν τέτοιο, που έφταναν μέχρι το σημείο να στέλνουν και μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο των θυμάτων τους.

«Παντελάκο; Αν δεν πάει τα λεφτά ο πατέρας σου, δέκα χιλιάρικα 20.00 η ώρα στο γραφείο, θα σας τινάξω το σπίτι ή θα σας σπάσω τα γόνατα ή θα φας τρεις σφαίρες εσύ. Και πήγαινε και μιλα με τη μανικιουριστα. Σας παρακολουθούμε δέκα ημέρες».

Σήμερα οι συλληφθέντες απολογούνται στον ανακριτή και θα δώσουν και εξηγήσεις για τις απειλές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ