ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία

Άγρια δολοφονία 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Λαμία με την είδηση του χαμού γνωστής παιδοψυχιάτρου, η οποία σήμερα το πρωί βρέθηκε από τον αδελφό της, άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της.

Η 45χρονη γυναίκα, ήταν πεσμένη στο κρεβάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος, ενώ έφερε και τραύματα στα χέρια.

Όπως αναφέρει το lamiareport, gr, το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, ωστόσο πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης, ενώ την ίδια στιγμή, ο δολοφόνος δεν φαίνεται να είχε κίνητρο τη ληστεία, καθώς δεν πείραξε τα κοσμήματα και τα χρήματα της άτυχης 45χρονης.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που έγινε. «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ήθελε να της κάνει κακό. Όλοι το γνώριζαν πόσο κόσμο βοηθούσε. Σήμερα το πρωί είχαμε ραντεβού να πάμε στο λογιστή για μια δουλειά. Μιλήσαμε το βράδυ, ήταν μια χαρά όπως πάντα. Δεν μπορώ να το πιστέψω...», δήλωσε ο αδελφός της σύμφωνα με το lamiareport.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ