Κέρκυρα: Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μεταναστών στο Β. Ιόνιο
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Λιμεναρχείου της Κέρκυρας, για τον εντοπισμό πλοιαρίου με μετανάστες στο Β. Ιόνιο.
Ειδικότερα, στις 7 το απόγευμα σήμα κινδύνου εξέπεμψε πλοίο που βρισκόταν 15 μίλια Β.Δ. της Κέρκυρας, στη θαλάσσια περιοχή του Β. Ιονίου, ανάμεσα από τις ακτές της Παλαιοκαστρίτσας και το νησάκι Οθωνοί.
Στο οποίο επιβαίνουν 250 μετανάστες, σύμφωνα με την πληροφορία που δόθηκε στον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού.
Η αντιπερειφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή συγκάλεσε το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να υπάρχει η ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Η κινητοποίηση του Λιμενικού ήταν άμεση, ωστόσο μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.
Ομάν: Πετρελαιοκηλίδα έχει ρυπάνει ζώνη μήκους 12 χιλιομέτρων της ακτογραμμής
18:00
Όλυμπος: Επιχείρηση παροχής βοήθειας σε 50χρονη πεζοπόρο
17:55
Συγκλονίζει ο θάνατος του καθηγητή του Cambridge - Καταγγελίες για στοχοποίηση του
17:50
Η Ζαχάροβα προειδοποιεί ΗΠΑ και Τουρκία: Η μεταφορά όπλων στην Ουκρανία θα προκαλέσει ζημιά
17:43