ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα

Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα

Συνελήφθη η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.

Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έγινε τα ξημερώματα στην Ηλιούπολη κάτω από άκρα μυστικότητα. Η Πόλα Ρούπα ήταν μαζί με το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς επί τη βάσει ότι μαζί της θα ήταν και ο μικρός γιος της.

final 1

Στο σπίτι στο οποίο συνελήφθη η Πόλα Ρούπα, οι αστυνομικοί βρήκαν κι ένα πιστόλι κατά τις έρευνές τους.

final 2

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξωτερική εμφάνιση της καταζητούμενης είναι διαφορετική από αυτή που είχε την τελευταία φορά, καθώς πλέον η Πόλα Ρούπα έχει κοντά καστανόξανθα μαλλιά.

final 3

Πληροφορίες του CNN Greece αναφέρουν ότι σε άλλο σημείο της Αττικής συνεληφθη και με 25χρονη, η οποία ερευνάται αν ήταν συνεργός της Πόλας ρούπα στις ληστείες.

final 5
final 6

Αμφότερες έχουν ήδη οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Για αρκετό χρονικό διάστημα η Πόλα Ρούπα κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία ως «Χριστίνα Αρβανίτη, επιχειρηματίας». Αυτά χρησιμοποίησε, όπως είχε αποκαλύψει το CNN Greece, για να νοικιάσει το ελικόπτερο με το οποίο είχε επιχειρήσει να βοηθήσει να αποδράσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Μαζιώτης και άλλα ηγετικά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Στη συνέχεια, και λίγο πριν από τη ληστεία στη Μαλεσίνα απ' όπου η Ρούπα διέφυγε με τους συνεργούς της με πάνω από 180.000 ευρώ, άρχισε να χρησιμοποιεί άλλο ονοματεπώνυμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ