ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε γκαράζ στον Άλιμο

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε γκαράζ στον Άλιμο
CNN Greece

Επιχείρηση αυτή την ώρα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών μηχανισμών σε γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου, όπου εκτιμάται ότι υπάρχουν στοιχεία για την δράση της Πόλας Ρούπα.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη τα ξημερώματα της Πέμπτης, η Αντιτρομοκρατική πραγματοποιούσε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων.

final copy

Σε επιχείρηση που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη σε γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου, οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν δύο βαλίτσες με πυρομαχικά.

final 4 copy copy copy

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της Πόλας Ρούπα έδιναν μάχη με τον χρόνο για να καταφέρουν να εντοπίσουν τη γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα, αλλά και ενδεχομένως κι άλλων κρησφύγετων της Πόλας Ρούπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ισόγειο γκαράζ στον Άλιμο μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν δύο αυτοκίνητα και στο πορτ μπαγκάζ υπήρχαν οι βαλίτσες με βαρύ οπλισμό. Πρόκειται για ένα Hyundai ασημί κια ένα Ford γαλάζιο τα οποία ήδη μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρουν στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν μπει και άλλοι χώροι στην Αττική, που φέρονται ότι σχετίζονται με τη δράση της Πόλας Ρούπα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΙΤΡΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ