ΕΛΛΑΔΑ

Ο ρόλος της 25χρονης στην τρομοκρατία

Ο ρόλος της 25χρονης στην τρομοκρατία
eurokinissi/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καμία αμφιβολία δεν είχαν οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ότι η 25χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα, είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης. Το CNN Greece αποκαλύπτει τον ρόλο που τις αποδίδουν οι Αρχές στις τρομοκρατικές οργανώσεις στις οποίες συμμετείχε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόταν με την Πόλα Ρούπα. 

Κι αυτό, όχι μόνο γιατί σε καμία άλλη περίπτωση η Ρούπα δεν θα άφηνε την 25χρονη να έχει πρόσβαση στο "επιχειρησιακό της στρατηγείο" αλλά και γιατί κατάφεραν να εντοπίσουν αδιάσειστα στοιχεία που συνδέουν την 25χρονη με συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

IMG 0893 copy copy

Συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece οι αρχές έχουν εντοπίσει νέο γκαράζ το οποίο νοίκιασε πριν λίγες ημέρες η 25χρονη.

final 4 copy copy copy

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν στο σπίτι της βρέθηκε μια πλαστή ταυτότητα και κλειδιά που έγραφαν "γκαράζ Προμπονά "

Επίσης, στο σπίτι της Ρούπα βρέθηκε σημείωση με οδηγείς που έγραφαν "πως πάμε στο γκαράζ της Προμπονά"

IMG 0934 copy copy

Όπως διαπίστωσαν οι Αρχές η 25χρονη μαζί με τη Ρούπα είχαν σκοπό να μεταφέρουν εκεί τα δυο αυτοκίνητα που εντόπισαν χθες οι αστυνομικοί στο γκαράζ του Αλίμου.

Όμως, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το σημειωματάριο που βρέθηκε στο σπίτι της 25χρονης στο οποίο η κατηγορούμενη κρατούσε πλήρη αναφορά για τα έξοδα που έκανε όπως για τα χρήματα που έδινε για αλλαγή πινακίδων, για ταξί, καθώς και αλλά έξοδα που πληρώνονταν από το λεγόμενο επαναστατικό ταμείο.

Διαβάστε επίσης

Για νέα τρομοκρατική οργάνωση κατηγορούνται η Ρούπα και η Αθανασοπούλου

Δήλωση Ρούπα και 25χρονης: Δεν απολογούμαστε (pics&vids)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ