ΕΛΛΑΔΑ

Μελισσοχώρι: Αυτοπυροβολήθηκε κατά την έφοδο της ΕΚΑΜ ο 83χρονος που ήταν ταμπουρωμένος

Μελισσοχώρι: Αυτοπυροβολήθηκε κατά την έφοδο της ΕΚΑΜ ο 83χρονος που ήταν ταμπουρωμένος
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έληξε έπειτα από επέμβαση της αστυνομίας το περιστατικό στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου ένας 83χρονος βρισκόταν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ταμπουρωμένος στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 83χρονος πυροβόλησε το πρωί της Πέμπτης, με καραμπίνα 64χρονο οικείο του και κατόπιν κλείστηκε στο σπίτι του, μαζί με ηλικιωμένη γυναίκα, με την οποία συζούσε. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι λοιπόν της Παρασκευής, και ενώ οι διαπραγματευτές άκουγαν την ηλικιωμένη συμβία του 83χρονου να υποφέρει, από πιθανό τραύμα, ελήφθη η απόφαση για δυναμική επέμβαση.

Μόλις δόθηκε η εντολή, η ομάδα της ΕΚΑΜ που είχε περικυκλώσει το σπίτι, έσπασε την πόρτα και αιφνιδίασε τον ηλικιωμένο άντρα. Εκείνος έστρεψε την καραμπίνα εναντίον του πρώτου αστυνομικού όταν είχε φτάσει σε απόσταση ενός μέτρου, μεταδίδει το thestival. Ο αστυνομικός διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν πυροβόλησε τον 83χρονο περιμένοντας να δει την αντίδρασή του.

Τελικά ο ηλικιωμένος έστρεψε την κάνη προς τον εαυτό του και πυροβόλησε. Τραυματίστηκε ελαφρά στην κοιλιακή χώρα. Ο ηλικιωμένος και η συμβία του, η οποία ήταν τραυματισμένη στο χέρι από σκάγια, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Να σημειωθεί ότι η επέμβαση των αντρών της ΕΚΑΜ έγινε παρουσία Πταισματοδίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ