ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Κλειστά την Τρίτη όλα τα σχολεία της Αττικής

Κακοκαιρία: Κλειστά την Τρίτη όλα τα σχολεία της Αττικής
EUROKINISSI

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη όλα τα σχολεία της Αττικής, ενημερώνει η Περιφέρεια Αττικής με ανακοίνωση της αργά τη νύχτα, και κατόπιν συνεννόησης με τους δημάρχους.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης η οποία αναμένεται να συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας σε ολόκληρο τον νομό, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες, όπως και οι ιδιωτικές, με ελάχιστες εξαιρέσεις, για να διευκολυνθούν οι γονείς, κυρίως μικρών παιδιών.

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη ενημέρωσή τους, σημειώνεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, «οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους οικείους δήμους, οι οποίοι μπορούν να εκτιμήσουν επακριβώς τα προβλήματα ή μη που έχει προκαλέσει η χιονόπτωση».

Παράλληλα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τον υπουργό Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και το υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, επιχειρούν έτσι ώστε να διατηρηθεί ανοικτό στην κυκλοφορία το κεντρικό οδικό δίκτυο. Έχουν δώσει άμεση προτεραιότητα στην πρόσβαση σε δομές υψηλής σημασίας, όπως τα νοσοκομεία, τα στρατόπεδα κ.α.

Παράλληλα, διατήρησαν ανοικτούς και τους σταθμούς του Μετρό, ενώ παραμένουν ανοικτοί οι θερμαινόμενοι χώροι των δήμων και της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκονται στον σύνδεσμο: https://goo.gl/zNV3UH

ΔΗΜΟΦΙΛΗ