ΕΛΛΑΔΑ

Mega: Στους μετόχους η μπάλα

Mega: Στους μετόχους η μπάλα
eurokinissi

Μετά από τέσσερις μήνες οι δημοσιογράφοι του Mega, οι οποίοι είναι σε επίσχεση και όσοι τεχνικοί έχουν προχωρήσει σε αυτή την νομική ενέργεια μαζί τους συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού προκειμένου να εξετάσουν τα νέα δεδομένα που υπάρχουν με τον εργατολόγο Γιάννη Καρούζο.

Ποια είναι αυτά;

Η καταβολή δύο από τους οφειλόμενους μισθούς (Μαΐου και Ιουνίου) και το δώρο Χριστουγέννων μέσα σε ένα μήνα αλλά και η κινητικότητα που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ μετόχων του Mega για την επομένη ημέρα του καναλιού αλλά και το πιθανό ενδιαφέρον υποψήφιων νέων επενδυτών.

Ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος πρότεινε στους εργαζόμενους του σταθμού δυο εναλλακτικές οδούς:

  • να αναστείλουν προσωρινά την επίσχεση και ταυτόχρονα να κάνουν έκκληση προς τους ιδιοκτήτες να δώσουν οριστική λύση μέσα σε διάστημα ενός μηνός
  • να στείλουν εξώδικο προς την εταιρεία δηλώνοντας έτοιμοι να επιστρέψουν μόλις υπάρξουν σαφείς δεσμεύσεις, αποπληρωμή δεδουλευμένων και ομαλοποίηση στη χρηματοδότηση του καναλιού.

Τελικώς η απόφαση που ελήφθη ήταν να βγει μια ανακοίνωση-μήνυμα προς τους μετόχους του καναλιού για επανεκκίνηση της λειτουργίας του και εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

Η επόμενη κίνηση τους θα αποφασιστεί στην επόμενη Δευτέρα, σε νέα συνάντηση που θα έχουν με τον δικηγόρο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ