ΕΛΛΑΔΑ

Στους 30 πόντους το χιόνι στα Τρίκαλα - προβλήματα και στην Καρδίτσα (vid)

Στους 30 πόντους το χιόνι στα Τρίκαλα - προβλήματα και στην Καρδίτσα (vid)
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σφοδρή χιονόπτωση σημειώνεται από νωρίς το πρωί στον νομό των Τρικάλων, θέτοντας σε επιφυλακή τις δημοτικές Αρχές και τις περιφερειακές ενότητες των νομών.

Με απόφαση του δημάρχου Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου, και σήμερα Τετάρτη τα σχολεία στην περιφέρεια ευθύνης του, θα παραμείνουν κλειστά. Ανοιχτοί θα είναι, αντιθέτως, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Η απόφαση λαμβάνεται εξαιτίας του παγετού και της ολισθηρότητας των δρόμων, αλλά και των νέων δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν. Οι δρόμοι στο επαρχιακό δίκτυο είναι ανοικτοί, αλλά είναι απαραίτητη η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων, τόσο στο επαρχιακό, όσο και στο εθνικό δίκτυο.

Δείτε το βίντεο με τα χιονισμένα Τρίκαλα:

Την ίδια ώρα, στο έλεος του χιονιά εξακολουθεί να βρίσκεται και ο νομός Καρδίτσας αφού οι νέες χιονοπτώσεις που ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας και οι οποίες συνεχίζονται, δημιούργησαν νέα προβλήματα, ευτυχώς όχι ιδιαίτερα σοβαρά ή μη διαχειρίσιμα.

Δείτε το βίντεο με την χιονόπτωση στην Καρδίτσα:

Με απόφαση της δημοτικής Αρχής της πόλης, όλα τα σχολεία του δήμου θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, εκτός από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς που θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ