Το ΥΠΕΘΑ ανακοίνωσε νέο ειδικό μισθολόγιο
Πηγή: Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε πως έχει ήδη καταθέσει στο υπουργείο Οικονομικών τα ισοδύναμα προκειμένου να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο ειδικό μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Διαβάστε επίσης

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΘΑ αναφερόμενοι στο ζήτημα των ισοδύναμων προκειμένου να αποφευχθεί το «πάγωμα» των μισθολογικών ωριμάνσεων και προαγωγών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Ήδη προγραμματίζεται για τους πρώτους μήνες του 2017 η ψήφιση νέου ειδικού μισθολογίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις και όλες τις κατηγορίες μισθωτών που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια και επομένως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμιά αλλαγή στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση Τύπου.

Το ΥΠΕΘΑ ξεκαθαρίζει ακόμα πως το νέο μισθολόγιο δεν προβλέπει κανενός είδους πάγωμα μισθολογικών προαγωγών για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, περιλαμβάνει τα οικονομικά κλιμάκια που θεσμοθετήθηκαν και δεν προβλέπει καμιά απολύτως μείωση αποδοχών σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και αποστράτους.


Διαβάστε επίσης

Επιμένει στον όρο «ομηρία» των δύο Ελλήνων Αξιωματικών ο Π. Καμμένος

Κικίλιας και Δημοσχάκης κατηγορούν την κυβέρνηση για εγκατάλειψη της ΕΑΒ

Καμμένος: Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί μέχρι τέλους

Καμμένος για Έλληνες στρατιωτικούς: Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί σε ζητήματα ανταλλαγής