ΕΛΛΑΔΑ

Β. Μουλόπουλος: Ο ΔΟΛ δεν θα γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ

Β. Μουλόπουλος: Ο ΔΟΛ δεν θα γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI/ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο  Βασίλης Μουλόπουλος, μετά τη γνωστοποίηση της εμπλοκής του στις διεργασίες για την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του ΔΟΛ και τη θύελλα αντιδράσεων που αυτή προκάλεσε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Μουλόπουλος τόνισε πως «Δεν πρόκειται το συγκρότημα και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ» και στη συνέχεια διερωτήθηκε:

«Όταν ο κ. Καψής πήγε στον ΣΚΑΪ, ανησύχησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Μήπως θεωρούνε τσιφλίκια τους όλα αυτά;» «Ο κ. Μιχελάκης ήταν πετυχημένος στον Ant1 και ήταν και υπουργός Τύπου. Δεν έγινε καμία φασαρία. Καλώς δεν έγινε», πρόσθεσε.

«Εάν θέλανε βοήθεια εγώ θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ. Είναι για οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ», είπε ο ίδιος και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία φιλοδοξία να γίνει τίποτα, συμπληρώνοντας ότι είναι αρκετά μεγάλος και συνταξιούχος για να στοχεύει.

Ο κ. Μουλόπουλος υποστήριξε ότι έχει «μία ηθική που διαφέρει απ' τους άλλους». «Στη δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω. Μου θυμίζει τα ποντίκια που εγκαταλείπουνε το πλοίο», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

ΔΟΛ: Η απάντηση του Μουλόπουλου - Όλες οι αντιδράσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ