ΕΛΛΑΔΑ

Προσφεύγουν για τα ρεπό τους οι αστυνομικοί

Προσφεύγουν για τα ρεπό τους οι αστυνομικοί
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλουν οι Αστυνομικοί, για τη διεκδίκηση οφειλομένων ρεπό τους.

Προαναγγέλλουν τη "μετατροπή των οφειλόμενων ημερησίων αναπαύσεων σε χρηματική αστική διεκδίκηση μέσω αγωγών" οι συνδιακαλιστικοί εκπρόσωποι των ενστόλων.

Με αναφορά σε "εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στην Αστυνομία με τις αμέτρητες οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις, την υπερεργασία του προσωπικού, τις συνθήκες εργασίας και τη συνεχή έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του αστυνομικού προσωπικού από αποφάσεις και αστοχίες της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του σώματος", μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ενημέρωσαν σε συνάντηση που πραγαμτοποίησαν (12/11) τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοράιο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, τέθηκε προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών "η πραγματική κατάστασης που επικρατεί στην Ελληνική Αστυνομία για εργασιακά ζητήματα, που απασχολούν το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ" και όπως επισημαίνουν με έμφαση, οι συνδικαλιστές Αστυνομικοί, "Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη μέσω της οποίας θα αναζητήσουμε λύσεις για να δικαιωθούμε για τα υπηρεσιακά κακώς κείμενα. Όσοι και αν χρειαστεί και όσο ψηλά και αν βρίσκονται έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσουν. Τα ψέματα τελείωσαν!!" καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ