ΕΛΛΑΔΑ

Αλληλοκατηγορίες για τη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία

Αλληλοκατηγορίες για τη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία
EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/Φωτογραφία Αρχείου

Νέα προθεσμία για απολογία δόθηκε στους δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση της δολοφονίας 39χρονου επιχειρηματία στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε δολοφονημένος, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή του, στην περιοχή της Ροδιάς.

Πρόκειται για έναν 25χρονο από την Αθήνα και μια 30χρονη, σύντροφο του τρίτου κατηγορούμενου, του 34χρονου συνεταίρου του θύματος. Οι απολογίες και των τριών αναμένονται αύριο.

Υπενθυμίζεται, ότι και στους τρεις έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από τον εισαγγελέα Ηρακλείου, στους μεν δύο άνδρες για ανθρωποκτονία από κοινού και ψευδορκία και στη γυναίκα για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία.

«Το μοναδικό "έγκλημα" που έκανα είναι η σχέση μου με τον 34χρονο», υποστηρίζει η 30χρονη όμως δεν ξεκαθαρίζει αν γνώρισε για την δολοφονία.

Οι κατηγορούμενοι αλληλοκατηγορούνται δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την δουλειά των αρχών που καλούνται να αντιμετωπίσουν και την κακοκαιρία, που έσβησε πολλά στοιχεία.

Μέχρι στιγμής είναι βέβαιο πως οι δύο άντρες ξεφορτώθηκαν το πτώμα του επιχειρηματία και στην συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο με το αυτοκίνητο της 30χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ