Κρήτη: Νεκρό βρέφος έξι μηνών μετά από καυγά των γονιών του
Τραγικός θάνατος βρέφους έξι μηνών που τραματίστηκε θανάσιμα κατά την διάρκεια καυγά των γονιών του, στην Σητεία της Κρήτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης ο 52χρονος πατέρας του λογομάχησε έντονα με την 30χρονη σύζυγο του.
Τα πράγματα ξέφυγαν πολύ γρήγορά από τον έλεγχο και το παιδί, που εκείνη την ώρα ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του, δέχθηκε σωματική επίθεση.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σητείας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.
Έφερε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και είχε ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία.
Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσουν το βρέφος, όμως υπέκυψε το πρωί της Πέμπτης.
Έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες θανάτου του μωρού και ο πατέρας του έχει ήδη συλληφθεί από τις αρχές.
SPONSORED
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ΑΣΕΠ για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30
Νέα Υόρκη: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό - Προετοιμάζονται για «χάος» οι επιβάτες
23:59
Σοβαρό τροχαίο στην Ελευσίνα: Δύο τραυματίες και ακόμα ένας χωρίς τις αισθήσεις του
23:55
Ευρυτανία: Όλμο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου «έκρυβε» το δάσος - Κλήθηκαν πυροτεχνουργοί
23:44