ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική Αθηνών: Πως θα γίνει η εκποίηση των προϊόντων

Ηλεκτρονική Αθηνών: Πως θα γίνει η εκποίηση των προϊόντων
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σύμφωνα με δηλώσεις των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής Αθηνών αναφορικά με την εκποίηση των εμπορευμάτων, δεν υπάρχει ακόμη κάποια ενημέρωση από την σύνδικο για την διαδικασία καθώς η ενημέρωση τους θα γίνει την Παρασκευή.

Όπως αναφέρουν στο CNN Greece κατά πάσα πιθανότητα η διαδικασία θα έχει ως εξής: θα πηγαίνουν στο κατάστημα της Γλυφάδας οι πελάτες, θα παραλαμβάνουν έναν κωδικό για το προϊόν που έχουν ζητήσει και ακολούθως θα πηγαίνουν στο Πρωτοδικείο οπού και θα γίνεται ο πλειστηριασμός του προϊόντος.

Παράλληλα όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι σκοπός τους είναι ο πλειστηριασμός να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, να μαζευτούν τα χρήματα κι έτσι να πάρουν τα χρήματα των δεδουλευμένων τους.

Όμως, εκκρεμεί ακόμα η απόφαση του δικαστηρίου καθώς οι τράπεζες έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα για κατάσχεση των εμπορευμάτων, με την απόφαση να βγαίνει στις 10 Φεβρουαρίου.

Άπλα όπως λένε έχουν "κερδίσει" χρόνο έως τότε να γίνει η εκποίηση και να προχωράει η διαδικασία του πλειστηριασμού κανονικά. Σε περίπτωση όμως που η απόφαση δικαιώνει τις τράπεζες, τότε όπως λένε, "ο αγώνας μας είναι μάταιος", εάν όμως δικαιωθούν οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρονική Αθηνών: Εκποίηση των εμπορευμάτων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ