ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική Αθηνών: Ουρές στην έκθεση των προϊόντων και καταγγελίες (pics)

Ηλεκτρονική Αθηνών: Ουρές στην έκθεση των προϊόντων και καταγγελίες (pics)
CNN Greece

Στις 30 Ιανουαρίου 2017 ξεκινάει επίσημα η εκποίηση των εμπορευμάτων της Ηλεκτρονικής Αθηνών, ωστόσο από το πρωί του Σαββάτου πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το κατάστημα της Ηλεκτρονικής στη Γλυφάδα, όπου εκτίθενται προϊόντα της εταιρείας, δημιουργώντας μεγάλες ουρές. 

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της Ηλεκτρονικής, όσοι θέλουν να αγοράσουν προϊόντα θα πρέπει να βρεθούν μέχρι τις 17:00 σήμερα Σάββατο, στο κατάστημα της Βουλιαγμένης να παραλάβουν το κουπόνι του προϊόντος που θέλουν και στη συνεχεία να πάνε στο Πρωτοδικείο οπού θα γίνει η αγορά των προϊόντων που έχουν ζητήσει, με μορφή πλειστηριασμού.

unnamed 3

Πηγή: CNN Greece

Παρόλα αυτά, πελάτες κατήγγειλαν πως οι τιμές είναι μόλις 20% πιο χαμηλές από τις αρχικές ενώ υπάρχει προτεραιότητα στο ποιος θα αγοράσει τι ανάλογα με τον αριθμό των προϊόντων που έχει επιλέξει.

Πιο συγκεκριμένα, εάν κάποιος έχει επιλέξει 5 προϊόντα και ένα για παράδειγμα εξ' αυτών είναι μια τηλεόραση θα έχει προτεραιότητα σε σχέση με κάποιον που θέλει να αγοράσει μονό μια τηλεόραση.

unnamed 4

Πηγή: CNN Greece

Όταν ανοίξει η έκθεση, οι πωλήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα - μετά την 30η Ιανουαρίου - έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα.

Η έκθεση θα λειτουργήσει τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

Σάββατο 21/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.
Τετάρτη 25/01, από 12:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.
Σάββατο 28/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ