Πληροφορίες για νεκρό μετανάστη στη Μόρια από αναθυμιάσεις
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας μετανάστης στον καταυλισμό της Μόριας, σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθειά του να ζεσταθεί.
Ο άτυχος μετανάστης μεταφέρθηκε νεκρός, το απόγευμα, από το κέντρο της Μόριας, με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.gr, ο μετανάστης έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις θερμάστρας, στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει το τσουχτερό κρύο.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιατροδικαστική εξέταση του 22χρονου Αιγυπτίου μετανάστη που θα γίνει την Τετάρτη, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στον Νέο Κόσμο: Κοντά στο σταθμό του μετρό Άγιος Ιωάννης
18:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Μειώθηκαν τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού από τις πωλήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου
18:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πηγές ΝΔ: «Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει όσα υπέγραφε»
18:45
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ: Πώς η Γροιλανδία διχάζει το ΝΑΤΟ - Η επιμονή Τραμπ και ο κίνδυνος μιας ιστορικής ρήξης
18:37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ