ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ (pics&vids)

Ένταση στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ (pics&vids)

Ένταση σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που κάνουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί αποκλείοντας την πρόσβαση στην Ηρώδου του Αττικού και στην οδό Λυκείου, δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν προς το Μέγαρο Μαξίμου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικροένταση, με πρωταγωνιστές τους αστυνομικούς και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

final
final 1
final 2
final 3

Η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ στην εξουσία. Καταγγέλει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της «Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Δύο χρόνια ψέματα για τη δημόσια υγεία» και υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση θέλει να επικρατήσει «ομερτά» για τη διάλυση της δημόσιας υγείας.

Όπως τονισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δύο χρόνια ψεύτικων δεσμεύσεων κι εξαγγελιών για τη δημόσια υγεία. Ο ίδιος κατήγγειλε την κυβέρνηση για λογοκρισία, αναφερόμενος στο αίτημα της φρουράς του πρωθυπουργού να δει και να εγκρίνει το πανό των διαδηλωτών που επιχειρούσαν να φτάσουν στο Μέξαρο Μαξίμου.

Να σημειωθεί ότι για λόγους ασφαλείας οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει και τον Εθνικό κήπο, όπου καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

kipos

Πηγή: CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ